Privacyverklaring

1. Wij zijn wij?

Stichting De Boog is gevestigd in Utrecht. Stichting De Boog verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig de toepasselijke wet- en regelgeving waaronder de AVG.

2. Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen uw gegevens vanaf het moment dat u uw gegevens invult of achterlaat op onze website als u een product bij ons koopt of om aan te geven dat u een nieuwsbrief wenst te ontvangen.

3. Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor het toezenden van bestelde producten en voor het toezenden van nieuwsbrieven waar u zich voor heeft aangemeld.

4. Welke persoonsgegevens verzamelen wij van u?

Het persoonsgegeven dat wij verwerken voor de nieuwsbrief is uw email-adres. De persoonsgegevens die verwerken voor het toezenden van producten zijn uw naam, adres en email-adres. Voor genoemde verwerkingen worden uw persoonsgegevens uitsluitend gedeeld met personen belast met het verzenden van de nieuwsbrief.

5. Bewaartermijn persoonsgegevens

U kunt zich altijd afmelden voor de nieuwsbrief door te klikken op de link onderaan de nieuwsbrief ‘unsuscribe’. Indien u zich afmeldt worden uw gegevens voor de nieuwsbrief binnen 14 dagen verwijderd. U kunt voor het verwijderen van uw persoonsgegevens ook een bericht sturen naar info@deboog.nl

6. Rechten

heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, het recht om correctie, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van uw gegevens. Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u De Boog verwerkt, dan kunt tu een schriftelijk inzageverzoek doen. De Boog behandelt uw verzoek binnen 4 weken. Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen . U kunt uw schriftelijke verzoek sturen aan info@deboog.nl Mocht u het niet eens met de wijze waarop De Boog omgaat met uw persoonsgegevens dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

7.Vragen

Heeft u na het lezen van dit privacy reglement nog vragen, neemt u dan contact op met ons via info@deboog.nl

8. Gebruik van cookies

De Boog maakt op haar website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt o het moment dat u begint te winkelen. De belangrijkste functie van cookies is om het bestelproces eenvoudig te maken.

9. Wijzigingen

De Boog behoudt zich het recht voor dit privacy statement aan te passen. Indien de Boog een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop zij persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website, en in de nieuwsbrief.

Aanbevolen

kaft God roept 26-8-2020
 16,50
Zachte kaft
 4,45
Zachte kaft
01
 17,50
Zachte kaft
1
 9,75
Zachte kaft
 12,50
Zachte kaft
 9,50
Zachte kaft

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

IBAN
NL16 INGB0003 1211 92
t.n.v. Stichting De Boog

Bezoek- en verkoopadres:
Stichting Leesgoed
Keizersgracht 218-B
Amsterdam

Dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00u tot 12:15u.
Zondag na de Hoogmis van 11:15u tot 13:15u.

Pieter Pouw
T 035-6946350
M 06 549 545 15

Meer contactgegevens

Copyright: De Boog Uitgeverij | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl