Bestelinformatie

Hoe werkt het bestellen?

Het is de visie van De Boog om de boeken voor een groot publiek toegankelijk te maken en bovendien op een zo eenvoudig mogelijke wijze. Internet is tegenwoordig in het merendeel van de huishoudens en zeker ook in het bedrijfsleven gemeengoed. Om die reden heeft De Boog veel energie gestoken in het ontwerpen van een website die aan onze hoge eisen voldoet. Bestellen via de website van De Boog kan 24 uur per dag, 7 dagen per week op een makkelijke manier.

De bestelprocedure verloopt in hoofdlijnen als volgt. De bestelpagina’s laten zelf ook zien waar u zich bevindt en wat u moet doen. Bovendien is aan de bovenzijde van de bestelprocedure te volgen bij welke stap u bent.

Stap 1: Bestellijst

Nadat u een product hebt gekozen dat u wilt bestellen klikt u op de bestelknop. Het product wordt dan toegevoegd aan de bestellijst. U kunt direct afrekenen of verder rondkijken op de site en later afrekenen. Wilt u meerdere stuks van dezelfde titel bestellen, druk dan op de knop +. Wilt u minder stuks bestellen of een titel verwijderen uit de bestellijst, druk dan op de knop -. Wilt u afrekenen druk dan op de knop ‘volgende stap’ voor het kiezen van de betaalwijze. Gaat u liever nog rondkijken op de site dan klikt u op de knop ‘shop’. De bestellingen worden steeds bewaard en u kunt producten altijd toevoegen en verwijderen.

Stap 2: Betaalwijze

Op deze pagina, kunt u aangeven op welke wijze u wenst te betalen: iDEAL (NL): Betaal gemakkelijk via uw eigen vertrouwde Nederlandse bank (ABN-Amro, ASN, Friesland Bank, ING, Rabo, RegioBank, SNS, Triodos en Van Lanschot) en uw bestelling wordt verzonden – indien voorradig – zodra uw betaling op onze rekening is bijgeschreven. Vooruit betalen: Maak het bedrag over op een van onze rekeningen die op de orderbevestiging – die per e-mail wordt verzonden – staan vermeld. U bestelling wordt in de regel dezelfde of eerstvolgende werkdag verzonden. Op rekening: Kan alleen als u al klant bent bij De Boog en is ook mogelijk voor bedrijven, instellingen en overheid. Uw bestelling wordt dezelfde of de eerst volgende werkdag verzonden (mits op voorraad). Bedrijven dienen een geldig BTW-nummer door te geven indien op rekening wordt besteld. Nadat u de betaalwijze hebt gekozen, klikt u op de knop volgende stap.

Stap 3: Adres

U vult nu uw eigen gegevens in op de pagina ‘Adres’. Vul op deze pagina in ieder geval de vet gemarkeerde rubrieken in, zodat uw bestelling goed en snel kan worden afgehandeld. Wenst u de bestelling op een ander adres te ontvangen, vul dan de rubriek ‘afleveradres’ in. Nadat u de gegevens heeft ingevoerd klikt u op de knop volgende stap.

Stap 4: Bevestigen

U bent nu in het ‘overzicht’ van uw bestelling. De door u ingevoerde gegevens worden – ter controle – weergegeven. Klopt er iets niet, dan kunt u op de knop vorige stap klikken en uw gegevens corrigeren. Zijn de gegevens correct, klik dan op de knop bevestigen. Nadat u op deze knop hebt geklikt, wordt uw bestelling verwerkt en ontvangt u binnen enkele minuten per e-mail uw orderbevestiging.

Hulp

Wilt u na bevestiging uw order toch nog aanpassen, heeft u wat extra hulp nodig of wilt u gewoon telefonisch bestellen? E-mail of bel ons even en wij helpen u persoonlijk.

Stuur een berichtje aan info@deboog.nl of bel (035) 694 63 50

Aanbevolen

gebedenboekje
 5,95
Zachte kaft
 3,75
Zachte kaft
 14,75
Zachte kaft
1
 9,75
Zachte kaft
 2,00
Zachte kaft
kaft Jezus en de joodse wortels van Maria - website
 15,75
zachte kaft

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

IBAN
NL16 INGB0003 1211 92
t.n.v. Stichting De Boog

Stichting De Boog
Herenstraat 41-43
3512 KB Utrecht

Pieter Pouw
T 035-69 46 350
M 06 549 545 15

Meer contactgegevens

Bezoek- en verkoopadres

Stichting Leesgoed
Keizersgracht 218-B
Amsterdam

Dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00u tot 12:15u.
Zondag na de Hoogmis van 11:15u tot 13:15u.

Copyright: De Boog Uitgeverij | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl