DE BOOG uitgeverij
  ... voor eenheid in geloof en leven

Zr Faustina Kowalska Dagboek

Zr Faustina Kowalska Dagboek
Categorie: Faustina Kowalska
Auteur: Faustina Kowalska
Pagina's: 390
Afmetingen: 21 x 29,5 cm
Gewicht: 1130 gram
Jaar:
Waardering:

Zuster Faustina genoot het voorrecht van een bijzondere omgang met Jezus. Hij vroeg haar een genadeafbeelding en een dagboek te maken.27,50

Bekijk hier het online inkijkexemplaar


Beschrijving

Een selectie van de woorden van Jezus zelf over het dagboek:

Mijn dochter, wees ijverig om iedere uitspraak die Ik je doe over Mijn barmhartigheid op te schrijven, want ze zijn bestemd voor een groot aantal zielen die er baat bij zullen hebben.(1142)

Secretaresse van Mijn allerdiepste geheimenis, weet dat je een exclusieve vertrouwelijkheid met Mij bezit. Jouw taak is het om alles wat Ik je over Mijn barmhartigheid bekend maak, op te schrijven omwille van het welzijn van degenen die door het lezen van deze dingen vertroost zullen worden in hun zielen en de moed zullen hebben om tot Mij te naderen.(1693)

Mijn dochter, denk je dat je ooit genoeg over Mijn barmhartigheid geschreven hebt? Wat je geschreven hebt, is maar een druppel in vergelijking met de oceaan. Ik ben de liefde en de barmhartigheid zelf. Er is geen enkele ellende die Mijn barmhartigheid kan evenaren en ook kan de ellende die niet uitputten omdat zij toeneemt terwijl ze verleend wordt. De ziel die op Mijn barmhartigheid vertrouwt, is allergelukkigst omdat Ik zelf voor haar zal zorgen. (1273)

Secretaresse van Mijn barmhartigheid, schrijf…. (965)

Bijlage van dagboek en biografie: een afbeelding van de Goddelijke Barmhartigheid op bijna A-4 formaat die opgehangen of neergezet kan worden.


Auteur

Faustina Kowalska


Recensie