DE BOOG uitgeverij
  ... voor eenheid in geloof en leven

Handige gids bij de Bijbel

Handige gids bij de Bijbel
Categorieën: Scott Hahn Bijbel
Auteur: Scott Hahn
ISBN: 978.94.91991.06.6
Pagina's: 80
Afmetingen: 11 x 16,5 cm
Gewicht: 95 gram
Jaar: 2014
Waardering:
Het lezen van de Bijbel is niet altijd makkelijk, maar het vormt wel één van de grootste intellectuele ervaringen van jouw leven.

4,90
2,90

Bekijk hier het online inkijkexemplaar


Beschrijving

De Bijbel is het Woord van God in mensenwoorden. Omdat het tot ons komt vanwege de almachtige God, bezit het de kracht om ons leven om te vormen.

Het is niet altijd gemakkelijk om in de Bijbel te lezen, maar het vormt wel één van de grootste intellectuele ervaringen van jouw leven. Bovendien hoef je je niet tevreden te stellen met het verhaal louter te lezen: je kunt er middenin stappen.

Klinkt dat niet als een avontuur?


Auteur

Scott Hahn

Scott Hahn (1957) is gepromoveerd in de theologie en hoogleraar aan de Franciscaanse Universiteit te Steubenville, Ohio. Hij is ook stichter en directeur van het Institute of Applied Biblical Studies.

Samen met zijn vrouw Kimberley schreef hij in 1993 de bestseller 'Rome, Sweet Home' (in Nederland door de Boog gepubliceerd onder de titel 'Rome, ons thuis') met de aangrijpende getuigenis van hun bekering, vanuit een grondige en theologisch gevormde calvinistische overtuiging, via de studie van de Bijbel tot de katholieke Kerk. Samen met zijn vrouw hebben ze zes kinderen.

Scott Hahn verenigd in zich de deskundigheid inzake Bijbel en Kerkleer en het enthousiasme van de vertolker. Behalve zijn wetenschappelijke publicaties heeft hij veel geschreven voor een breed publiek. Hij is ook een veelgevraagd spreker.

In het Nederlands zijn inmiddels bij De Boog verschenen:

  • Rome, ons thuis 3de druk, blz. 192 13,95
  • Het bruiloftsmaal van het Lam blz. 192 14,75
  • Redenen om te geloven blz. 192 14,50
  • Wees gegroet, Koningin blz. 144 12,75


Recensie