DE BOOG uitgeverij
  ... voor eenheid in geloof en leven

Hongerende Zielen

Hongerende Zielen
Categorie: Leven na dit leven
Auteur: G.J.M. van den Aardweg
ISBN: 90-6257-063-1
Pagina's: 142
Gewicht: 550 gram
Jaar: 2008
Waardering:
Wat komt er na de dood? Bestaat het vagevuur? Het boek 'Hongerende Zielen' geeft aan de hand van concreet bewijsmateriaal antwoorden op vragen die de mens als sinds mensenheugenis bezig houdt. Zie ook video bij beschrijving.

14,50

Bekijk hier het online inkijkexemplaar


Beschrijving

Bijna-dood ervaringen tonen hoogstens een glimp van het hiernamaals, maar wat komt daarna, als de ziel écht van het lichaam is gescheiden?Door alle eeuwen heen zijn er degelijk gedocumenteerde 'paranormale' ervaringen en feiten geweest die het bestaan van een 'vagevuur', een plaats of toestand van reiniging en uitboeting, bevestigen.

Zulke ervaringen en feiten, verschijningen van overledenen en de objectieve sporen die zij  achterlieten, zoals de ingebrande hand- en vingerafdrukken die worden bewaard in het 'Museum van het Vagevuur' in Rome en in het klooster in Czestochowa, brengen het aangrijpende mysterie van het vagevuur dichterbij, roepen lang vergeten waarheden terug in het christelijk bewustzijn, en doen een beroep op het medelijdende hart om de zielen die daar lijden en hongeren naar onze liefde te hulp te komen.

Dit boek is een co-productie van De Boog met een Poolse uitgever, en voorzien van schitterende kleurenfoto's, het boek heeft een harde kaft en de afmetingen zijn 17 x 24,5 cm.


Auteur

G.J.M. van den Aardweg

Dr. van den Aardweg heeft op zijn vakgebied, psychologie en psychotherapie, boeken geschreven die in meerdere talen zijn vertaald. Over een onderwerp op het grensgebied van psychologie en religie gaat zijn studie over verschijningen van zielen uit het Vagevuur,“Hongerende Zielen” (De Boog, 2008; "Hungry Souls", Charlotte NC: TAN). Sinds lang heeft hij zich in "Fatima" verdiept; in 1988 verscheen zijn "Fatima 1917" (Brugge: Tabor), waarvoor zuster Lucia, de oudste zieneres, een kleine beschouwing schreef. Sindsdien is er veel rondom "Fatima" gebeurd.


Recensie